BEDRIJFSWAGEN INRICHTING

Bij BOA Constructor staat de vakman centraal. Van uw bedrijfsvoertuig een veilige en vooral praktische en duurzame werkplek maken, is ons doel. Hoe beter geordend, hoe beter u alles terugvindt en hoe productiever u kan werken.

Waarom kiezen voor de bedrijfswagen inrichtingen van BOB System?

Dit Zweeds merk van inrichtingen voor bestelwagens is biedt u de hoogste kwaliteit. Van uittrekbare en dubbele laadvloeren, tot open en gesloten legborden, opbergdoosjes, geïntegreerde werkbladen, laadplatformen, bankschroef- en slangenhouders, schoppenbakken en laden modules.

Eenvoudig te monteren, uit te breiden, aan te passen en zelfs over te plaatsen in andere voertuigen.

Met welk merk camionette u ook rijdt, wij helpen u graag met jouw bestelwagen in te richten. Doe-het-zelver? We helpen je met plezier zelf je bedrijfswagen inrichten! Ook leasing van je inrichting behoort tot de mogelijkheden.

VW Caddy, VW Transporter of Mercedes Sprinter bestelwagen inrichten?

Bedrijfswagen inrichting voor alle merken bestelwagens: Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen, …

Elk type wagen zit standaard in ons ontwerpprogramma. Staat uw merk er niet tussen? Dan meten we uw voertuig op en maken we een ontwerp op maat.

Het beste van al, u hoeft uw voertuig maar 1 dag te missen voor de installatie. Dat kan bij ons in Leuven of bij één van onze 10 dealers over heel België, of bij u op het bedrijf.

Hoogste normering qua veiligheid en keuringsvoorschriften

De oplossingen van BOB ogen niet alleen mooi, ze zijn vooral super veilig.  Het Zweedse Staatscentrum keurde de bedrijfswagen inrichting van BOB System en gaf hen het label veilig, kwalitatief en duurzaam.
 
BOB System heeft ook een TÜV keuring behaald in de beladingstest. U en uw werknemers zijn immers dagelijks op de baan. U wil toch dat u, uw chauffeurs, uw eigen materiaal en de goederen van klanten in alle omstandigheden veilig vervoerd worden?
bedrijfswageninrichting

Een professionele uitstraling

Wie vertrouwt uw klant het meest?

Een technieker die zijn camionette opentrekt en moet zoeken naar zijn werkkoffer omdat zijn laadruimte een echte warboel is?

Of, een technieker die trots de deur van zijn bestelwagen opent en jou onmiddellijk kan bedienen?

Hoe je het ook draait of keert, een ordelijk bedrijfsvoertuig straalt professionaliteit uit.  Met de inrichting van BOB System maakt u als vakman altijd een goede indruk.

Tijdwinst

Een bedrijfswageninrichting is een investering. Maar deze betaalt zichzelf snel terug. De kostbare tijd die u wint omdat u alles snel terugvindt, zorgt hiervoor, samen met het veilig opgeborgen materiaal waardoor u onnodige kosten door slordigheid kan vermijden.

Prijs/kwaliteit

Onze producten zijn kwaliteitsvol en toch zijn onze prijzen scherp en vooral ook transparant. U vertelt ons uw budget en wij zoeken naar een oplossing. Wijzigt uw wagenpark? Geen probleem. Wij passen de systemen aan, breiden ze uit of verplaatsen ze van het ene voertuig naar het andere.

 

Wanneer de bedrijfswageninrichting door een erkende dealer wordt uitgevoerd, krijgt u van ons 5 jaar garantie. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit.

Gewicht

Voor een bedrijfswagen is het laadvermogen belangrijk en daar houden wij rekening mee. Daarom zijn onze systemen ultralicht zonder in te boeten aan het draagvermogen en de stabiliteit.

WAAROM BOA CONSTRUCTOR voor uw bedrijfswagen inrichting?

Bedrijfswageninrichting en bestelwageninrichting voor alle merken, alle modellen

5 jaar garantie

Volledig assortiment: tussenvloeren, rekken, dakdragers, legborden…

Wij komen langs op locatie of op uw werf met onze ingerichte demowagen

Voertuig 100% kant-en-klaar afgeleverd in één werkdag

Leasing van bedrijfswageninrichting is mogelijk

Transparante prijsofferte

Hoofdverdeler BOB Systems AB

wat onze klanten zeggen

Neem contact op met ons