Bedrijfswageninrichting

Bent u als vakman of zelfstandige op zoek naar de perfecte inrichting van uw jeep, camionette, bestelwagen of bus? Wilt u producten, gereedschappen of materialen georganiseerd opbergen, sorteren en snel terugvinden in uw bedrijfswagen?

Boa Constructor, uw installateur in bedrijfswagen- en bestelwageninrichting!

Met een rugzak vol technische knowhow en jarenlange expertise bouwt Boa Constructor elke bedrijfswagen om tot een mobiele werkplaats die helemaal afgestemd is op uw activiteiten. We komen langs met onze demowagen en bespreken wat uw noden en wensen zijn. Dan gaan we meteen aan de slag in ons waarmee we elk type voertuig van elk merk inrichten tot op de millimeter. Een klein rekje nodig of een totaalinrichting? Alles kan!

Boa Constructor is invoerder van BOB System AB, een Zweeds topmerk.

Bob System is dé nieuwe referentie op gebied van bedrijfswageninrichting met licht maar ijzersterk materiaal aan zeer concurrentiële prijzen. Een uittrekbare en dubbele laadvloer, open en gesloten legborden, opbergdoosjes, een geïntegreerd werkblad, een laadplatform, een bankschroef- en slangenhouder, een schoppenbak, ladenmodules tot en met dakdragers: wij schuiven mee aan tafel om samen met u na te denken over de meest optimale indeling van uw bedrijfsvoertuig.

Inrichting bestelwagen doe het zelf, tweedehands of online kopen?

Qua veiligheid en keuringsvoorschriften zijn er heel wat voorwaarden waarmee u rekening moet houden wanneer u zelf uw bestelwagen of camionette inricht. Wij raden aan om langs te komen bij Boa Constructor om de alternatieven te bekijken en te bespreken. Wilt u kosten besparen? Wij hermonteren met plezier uw oude bestelwageninrichting in een nieuwe camionette of maken een dossier op om uw bedrijfswageninrichting te leasen. Ook dat is mogelijk!

Een inrichting van een VW Caddy, Transporter of een Mercedes Sprinter?

Boa Constructor is gespecialiseerd in de bedrijfswageninrichting en bestelwageninrichting van de merken Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen. Staat uw merk niet in deze opsomming? Neem contact op, dan doen we zelf de opmeting van uw voertuig en maken we een ontwerp op maat.

Waarom moet u Boa Constructor bellen?

Uw bedrijfswageninrichting bestellen en kopen?