DAKDRAGERS VAN MOBIETEC

Moet u als vakman regelmatig glasplaten, ramen, ruiten, kozijnen, ladders, lange buizen of andere grote producten vervoeren met uw bestelwagen?

Extra laadplaats op het dak van uw voertuig

Boa Constructor is uw dakdragerspecialist én betrouwbare partner om ook delicate of grote ladingen veilig af te leveren op elke bestemming. Onze vakmannen brengen de parameters van uw voertuig in kaart, luisteren naar uw wensen en verlenen professioneel advies. We kiezen voor kwalitatief, stabiel en verstelbaar materiaal in aluminium, ultralicht maar met een stevig draagvermogen.

BOA CONSTRUCTOR IS HOOFDVERDELER EN INSTALLATEUR VAN MOBIETEC DAKDRAGERS.

Wij monteren Mobietec dakdragers volgens de regels van de kunst. Afwerken met accessoires zoals een ladderrol, een spoiler, een geïntegreerde ladder een porte-bagage of loopplaat? Geen probleem! Onze vakspecialisten bevestigen de oersterke constructies op uw voertuig volgens de voorschriften van de fabrikant. Welkom snel, gemakkelijk én veilig laden en lossen!

EEN DAKDRAGER MONTEREN OP EEN VW CADDY, TRANSPORTER OF EEN MERCEDES SPRINTER?

Boa Constructor is gespecialiseerd in de installatie van dakdragers, glasdragers en glasrastelen voor de merken Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen. Staat uw merk niet in deze opsomming? Neem contact op, dan doen we zelf de opmeting van uw voertuig en maken we een ontwerp op maat.

Dakdragers voor Ladders

Onze dakdragers zijn standaard afgewerkt met een spoiler, ladderrol en/of met ladderklemmen Zo kan u eenvoudig de lange ladder of het lange voorwerp op de dakdrager kantelen en nadien vastmaken. Er bestaat zelfs een ladderliftsysteem waarmee de ladder zich onmiddellijk vastklikt.

wat onze klanten zeggen

WAAROM MOET U BOA CONSTRUCTOR BELLEN?

Installateur dakdragers, glasdragers en glasrastelen

Draagsysteem voor kleine, verhoogde, grote, lage bedrijfsvoertuigen

Duurzaam, licht, roestvrij materiaal uit geanodiseerd aluminium en RVS

Gewicht- en brandstofbesparing door lichte structuur

Glastransport met extern of intern glasresteel

Lastdragers voor occasioneel gebruik

Voertuig 100% kant-en-klaar afgeleverd in één werkdag

Maar liefst 2 jaar garantie

Neem contact op met ons