Dealer worden

DEALER WORDEN VAN BOB SYSTEMS?

Wenst u een eigen zaak te starten in bedrijfswageninrichting of bent u reeds actief in deze sector en overweegt u om het Zweedse kwaliteitsmerk BOB System op te nemen in uw gamma?

>> Welkom bij Boa Constructor, hoofdverdeler van BOB System en steeds op zoek naar betrouwbare partnerships in België en buurlanden.

Boa Constructor is 100% overtuigd van de duurzame materialen van het Zweedse merk BOB Systems, gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting. We hebben in ons magazijn in Holsbeek bij Leuven al honderden bestelwagens, camionetten en bedrijfsvoertuigen met succes ingericht. Met een positief realistische blik op de toekomst gaan we in België en buurlanden actief op zoek naar mooie samenwerkingen op lange termijn met vakspecialisten die werken volgens bepaalde standaarden en kwaliteitsnormen.

De bedrijfswageninrichting van BOB System opnemen in uw gamma

Bent u vakman en heeft u interesse om verdeler te worden van BOB System? Perfect! Boa Constructor kijkt uit naar monteurs en installateurs in België, Nederland en Frankrijk. Nice, Parijs, Amsterdam, Hasselt? Alles kan! Meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren en neem alvast een kijkje op de demosite http://bobsystem.be/ of ga aan de slag met het online ontwerpprogramma http://bobsystem.be/tool?new=car

Hoe kan Boa Constructor u helpen?

  • Opleiding rond montagevoorschriften BOB System
  • Voorstelling gamma producten BOB System
  • Producten voor showroom of demowagen
  • Werken in een exclusieve regio
  • Installeren van een topproduct


Dealer worden van BOB System? 
Maak hier uw afspraak >>

Een overzicht van de BOB System dealers?
Klik hier >>

 

Uw specialist voor de inrichting van bedrijfsvoertuigen en de plaatsing van dakdragers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x