Over ons

Boa-constructor-bestelwagen-werkman

Boa Constructor, de naam…

Boa Constructor is afgeleid van Boa constrictor, een sterke en flexibele wurgslang, een prachtig en fascinerend dier dat zijn prooi stevig vasthoudt. Exact deze eigenschappen past Boa Constructor ook toe op z’n bedrijfswageninrichting: ultralichte maar sterke en flexibele opbergsystemen, dakdragers en glasrastelen die alles in en rond een bedrijfswagen stevig vasthouden. 

Boa Constructor, de start…

Frank Billet stond als aannemer jarenlang met beide voeten in het vak. Hij reed dagelijks rond met een camionette gevuld met waardevolle materialen en gereedschappen. Om gestructureerd en snel te werken, startte Frank een zoektocht naar dé perfecte bestelwageninrichting. Sinds de start van Boa Constructor in 2014 bekijkt hij de inrichting van een bedrijfsvoertuig vanuit de ogen van een vakman zonder alles te over-managen. Praktisch, duurzaam en kwaliteit zijn de codewoorden.  

Boa-constructor-realisatie3
Boa-constructor-demowagen

Boa Constructor, de klanten…

Boa Constructor is de professionele sparringpartner voor vakmannen en zelfstandigen die veel op de baan zijn, garages, leasingmaatschappijen, kmo’s en multinationals uit elke sector, van bouw tot voeding, van dieren tot techniek. Sinds de start heeft Boa Constructor een trouw klantenbestand en een indrukwekkende portfolio met referenties opgebouwd in België, Nederland en Frankrijk. 

Boa Constructor, het team…

Frank, Jeroen,

Wim en Maxim zijn een complementair team gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting voor bestelwagens, trucks, lichte vrachtwagens, camionettes, jeeps, pick-ups, enz. Van technische installateurs tot adviseurs, bij Boa wordt elke vakman persoonlijk begeleid om tot de beste inrichting te komen. 

>> Kom langs in onze demo- en montageruimte op het industrieterrein De Vunt in Holsbeek (Leuven) of geef ons een belletje en wij komen op locatie met onze demowagen.

Boa-constructor-bestelwagen-tevreden-klant
Boaworkforce-logo

BOA Workforce, materialen voor de bouwprofessional

BOA Constructor heeft nog een tweede bedrijf, BOA Workforce, een leverancier voor toebehoren in de bouwsector. Elke bouwprofessional kan terecht in de winkel in Holsbeek of op de webshop voor kwalitatief materiaal tegen scherpe prijzen, zoals werkkledij, meetapparatuur, siliconen of boren. Neem zeker eens een kijkje op www.boaworkforce.be