OVER ONS

Bent u als vakman of zelfstandige op zoek naar de perfecte inrichting van uw jeep, camionette, bestelwagen of bus? Wilt u producten, gereedschappen of materialen georganiseerd opbergen, sorteren en snel terugvinden in uw bedrijfswagen

Sinds 2014 expert in bedrijfswageninrichting

Voordat Frank Billet met Boa Constructor startte in 2014 was hij leverancier van bouwtoebehoren. Omdat hij houdt van orde en zijn waardevolle materialen en machines veilig wou opbergen, ging hij op zoek naar een kwalitatieve leverancier van bestelwageninrichting.

In zijn zoektocht naar de perfecte inrichting ondervond hij dat er op de Belgische markt nog plaats was voor goede opbergsystemen en van het één kwam het ander.

Bij BOB SYSTEM vond hij een ideale partner

Dit Zweeds merk is duurzaam, praktisch, kwalitatief en toch licht in gewicht en aanpasbaar naar ieders wens, zowel voor als na de installatie. 5 waarden die voor Frank heel belangrijk zijn.

BOA Constructor is ondertussen invoerder voor België, Nederland en Frankrijk voor BOB System. Met een twintigtal dealers brengen wij ultralichte, stevige en flexibele opbergsystemen voor bedrijfsvoertuigen op de markt.

Mobietec en Rhino

vullen als merken voor dak- en glasdragers en accessoires het assortiment perfect aan.

Met onze demowagen komen wij tot bij u en tonen u de mogelijke combinaties. Wij luisteren en stellen via het online tekenprogramma ter plekke de inrichting samen. U ziet onmiddellijk hoe de binnenkant van uw bedrijfsvoertuig er zal uitzien en weet u waar u financieel aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

Ons woord is ons woord.

We bouwen met dezelfde uitgekiende technieken zowel eenvoudige rekken als heel uitgebreide installaties met schuiven en werkbanken. Voor elk wat wils, altijd op maat van de behoefte en steeds aan een aantrekkelijke prijs. Onze systemen zien er misschien herkenbaar uit, maar wanneer u let op de details, merkt u dat ze tot de sterkste en meest kwalitatieve merken op de markt behoren.

En koopt u na enkele jaren een ander voertuig, dan herplaatsen wij met plezier de installatie.

BOA CONSTRUCTOR kan rekenen op een professioneel team dat thuis is in de wereld van bestelwagens, trucks, lichte vrachtwagens, camionettes, jeeps, pick-ups …

Zij denken met u mee.

Of u nu in de voedings- of bouwsector zit, of u een depannageservice heeft of dierenarts bent,

wij creëren samen met u de meest ideale bedrijfswageninrichting voor uw professionele activiteit.

BOA WORKFORCE, MATERIALEN VOOR DE BOUWPROFESSIONAL

BOA Constructor heeft nog een tweede bedrijf, BOA Workforce, een leverancier voor toebehoren in de bouwsector. Elke bouwprofessional kan terecht in de winkel in Holsbeek of op de webshop voor kwalitatief materiaal tegen scherpe prijzen, zoals werkkledij, meetapparatuur, siliconen of boren. Neem zeker eens een kijkje op www.boaworkforce.be.

Get In Touch With Us