Dakdragers en glasrastelen

Moet u als vakman regelmatig glasplaten, ramen, ruiten, kozijnen, ladders, lange buizen of andere grote producten vervoeren met uw bestelwagen? 

Welkom bij Boa Constructor, uw professionele installateur van dakdragers, glasdragers en glasrastelen voor bestelwagens en camionetten!

Boa Constructor is uw dakdragerspecialist én betrouwbare partner om ook delicate of grote ladingen veilig af te leveren op elke bestemming. Onze vakmannen brengen de parameters van uw voertuig in kaart, luisteren naar uw wensen en verlenen professioneel advies. We kiezen voor kwalitatief, stabiel en verstelbaar materiaal in aluminium, ultralicht maar met een stevig draagvermogen.

Boa Constructor is hoofdverdeler en installateur van Mobietec dakdragers.

Wij monteren Mobietec dakdragers volgens de regels van de kunst. Afwerken met accessoires zoals een ladderrol, een spoiler, een geïntegreerde ladder een porte-bagage of loopplaat? Geen probleem! Onze vakspecialisten bevestigen de oersterke constructies op uw voertuig volgens de voorschriften van de fabrikant. Welkom snel, gemakkelijk én veilig laden en lossen!

Een dakdrager monteren op een VW Caddy, Transporter of een Mercedes Sprinter?

Boa Constructor is gespecialiseerd in de installatie van dakdragers, glasdragers en glasrastelen voor de merken Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen. Staat uw merk niet in deze opsomming? Neem contact op, dan doen we zelf de opmeting van uw voertuig en maken we een ontwerp op maat.

Waarom moet u Boa Constructor bellen?

Dakdragers kopen of glasrastelen bestellen?