Rhinoproducts

Boa Constructor is verdeler en plaatser van bedrijfswagenaccessoires van Rhino Products.

Rhino laat zich inspireren door innovatie en staat voor robuuste producten, waarbij technische vakmanschap voorop staat.

Je kan bij Boa Constructor onder meer terecht voor achteropstappen, ladderklemmen en ladderliftsystemen. Contacteer ons voor meer info, wij helpen u graag verder.

Achteropstappen

De achteropstappen van Rhino Products beschermen uw voertuig tegen parkeerschade bij lage snelheden en beschadigingen tijdens het laden of lossen.

De achteropstappen vergemakkelijken niet alleen het in- en uitstappen, maar bieden tevens een veilig en stabiel platform van waaruit u het dak van uw bestelwagen kunt bereiken.

De TowStep kan worden gecombineerd met een trekhaak.

Ladderklemmen

De Rhino SafeClamp is een revolutionair ladderklemsysteem die sterkte, snelheid en stijl combineert.

Is het vastzetten van je ladder op je imperiaal ingewikkeld en tijdrovend? Niet met de Rhino ladderklem! De spanbanden, touwtjes en rubbers kunnen vanaf nu de kast in. De innovatieve “one-touch”-klemmethodiek zorgt ervoor dat de bediening vijf keer sneller is dan traditionele geschroefde ladderklemmen.

Ladderliftsysteem

Een ladderliftsysteem is het perfecte hulpmiddel voor het transporteren van ladders op het dak van uw voertuig.

De SafeStow4 van Rhino Products biedt u een snelle, veilige en gemakkelijke oplossing voor het be- en ontladen, zekeren en transporten van ladders. Verkrijgbaar in verschillende varianten voor het vervoeren van een of twee ladders en met optie voor extra brede of nokladders.

Waarom moet u Boa Constructor bellen?

Uw bedrijfswageninrichting bestellen en kopen?