Werkwijze

Boa Constructor is uw expert in bedrijfswageninrichting op maat!

Met een efficiënt tekenprogramma van BOB System bouwen we aan een ontwerp-op-maat voor uw bestelwagen, truck, camionette of lichte vrachtwagen van elk merk, van elk type. We doorlopen samen graag een aantal stappen. 

 • Stap 1

  Wat zijn uw wensen

  Vertel ons hoe u werkt en wat uw verwachtingen, wensen en behoeften zijn voor de inrichting van uw bedrijfsvoertuig. Boa Constructor schuift met al z’n ervaring mee aan tafel voor een eerste verkennend gesprek. Drukbezet? Wij komen graag ter plaatse!

 • Stap 2

  Ontwerpen? Start!

  Onze ervaren specialisten maken een indeling van uw bedrijfsvoertuig tot op de millimeter. Gaat u liever zelf aan de slag? Surf naar de tekenmodule van , geef uw type voertuig in en creëer uw eigen ontwerp.

 • Stap 3

  Transparante prijsofferte

  Net zoals u houden wij niet van onaangename verrassingen als het aankomt op prijsoffertes. Wij hanteren scherpe en concurrentiële tarieven, maar kwaliteit staat op nummer één, altijd! Afhankelijk van de inrichting geven wij 2 tot 5 jaar garantie!

 • Stap 4

  Piekfijne montage

  Groen licht? Boa Constructor bestelt de juiste materialen en zorgt voor een installatie met de puntjes op de i. Binnen de 24 uur kan u uw bedrijfsvoertuig weer ophalen in Leuven of bij één van onze dealers in België.

 • Stap 5

  Sterk in naservice

  We geloven voor 200% in onze producten en beloven met de hand op het hart een garantie van 2 tot 5 jaar afhankelijk van het type inrichting. Zijn er problemen of defecten? Boa Constructor is slechts een telefoontje verwijderd!

 • Stap 6

  Surplus

  Wenst u een bedrijfswageninrichting te leasen? Boa Constructor zorgt de volledige afhandeling van het dossier en regelt alles rechtstreeks met de leasingmaatschappij.

BOA CONSTRUCTOR

Uw specialist voor de inrichting van bedrijfsvoertuigen en de plaatsing van dakdragers! Vragen of meer informatie over onze service? Aarzel niet om ons te contacteren.